Hodnocení obchodu

5,0 40 hodnocení
5
38x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Markéta | 21.9.2022
Perfektní :)
Avatar autora | 23.6.2022
+ Krásné věci
+ Šité ručně a v Česku
+ Přijatelné ceny

Avatar autora | 23.6.2022
+ rychlost

Avatar autora | 22.6.2022
+ Skvělá komunikace
+ Rychlé odeslání

Moc milá paní, se vším poradí, doporučí, co se k čemu hodí nemám co vytknout, spokojenost
Avatar autora | 22.6.2022
+ milé a vstřícné jednání, rychlost , krásné zboží

Avatar autora | 20.6.2022
Rychlé doručení, skvělé produkty! Doporučuji :)
Avatar autora | 18.6.2022
Krásné zboží
Avatar autora | 16.6.2022
Zatím první zkušenost z obchodem.Vše v pořádku a výrobky se mi moc líbí. Materiály super.
Avatar autora | 13.6.2022
+ Krásné výrobky
+ Rychlé zpracování a doručení objednávky

Avatar autora | 11.6.2022
+ Pěkně barvy
+ Komunikace
+ Rychlost dodání

Již druhá objednávka. První přes fler, kdy už rok používám kojící polštář který je naprosto skvělý a krasnou lehkou dečku. Teď jsem si objednala další dečku a naprostá spokojenost. Lehká, krásná barva, příjemná na dotek.
Avatar autora | 4.6.2022
Skvělá komunikace s obchodem, krásné zboží a osobní poděkování za zakoupení zboží od Klárky jako bonus. Úžasné a profesionální jednání firmy. Děkuji
Avatar autora | 25.5.2022
+ Rychlé dodání, krásné zpracování

Avatar autora | 23.5.2022
+ Krásné zboží. Kvalitní zpracování. Příjemná komunikace. Rychlost dodání.

Doporučuji
Avatar autora | 22.5.2022
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Skvělá komunikace
+ Kvalitní materiál výrobku
+ Dodání do zásilkovny podle potřeby
- Nic jsem nezaregistrovala

Objednala jsem si dečku z mušelínu. Hodí se opravdu podle popisu jako ručník i jako lehká letní deka pro dítě. Je dostatečně velká i na zabalení a nebo i jako podložka na trávník. Kvalitní a moc příjemný materiál dobře savý. Nemám naprosto nic co bych vytkla tomuto zboží nebo obchodu.
Avatar autora | 12.5.2022
+ Rychlost dodání
+ Krásné zboží

Avatar autora | 25.4.2022
+ Rychlé vyřízení objednávky, moc hezké výrobky

Avatar autora | 23.4.2022
+ vstřícné, ochotné jednání
+ precizní provedení produktů
+ kvalitní materiály
+ rychlé dodání zboží
- nic jsem neobjevila

Obvykle se s recenzemi nezdržuji, ale u Laliví zakoupené produkty předčily mé očekávání. Paní majitelka je velmi ochotná a vstřícně se staví k individuálním požadavkům zákazníka. U výrobků je patrná pečlivost při výběru kvalitního materiálu (prvotřídní mušelín) a vynikající řemeslné zpracování, jde vidět, že majitelce záleží na precizně odvedené práci a dělá ji se srdcem na dlani. Určitě se do tohoto e-shopu ještě vrátím a mohu jej vřele doporučit. Zakoupila jsem péřovou zavinovačku s náhradním povlakem, lehčí mušelínovou zavinovačku, waffle hnízdečko a několik dalších drobností na spinkání miminka (polštářek, dečka, přikrývka atd...) a všechno je naprosto TOP. Nebojím se říct, že tyto spací věcičky budou pro mé miminko jako druhá děloha. Zkrátka miminka by nakupovala u Laliví....
Avatar autora | 17.4.2022
+ Výborná komunikácia, môžem len a len doporučiť.

Ak, váhate , neváhajte s objednávkou ❤️
Avatar autora | 15.4.2022
+ Kvalitní produkty
+ Skvělá komunikace

Avatar autora | 14.4.2022
+ kvalitní výrobky
+ dobrá komunikace

Nahoru
40 položek celkem

Ruční výroba

Lali ví je malá rodinná firma, žádná velká továrna. Všechny výrobky pro vás vznikají pod rukama našich nejšikovnějších švadlenek, jsou šité ručně, s láskou a péčí pro naše nejmenší. Našim zákazníkům, malým i velkým, přinášíme kvalitu vytvořenou zlatými českými ručičkami, komfort a jistotu

Vlastní zkušenost

Samy jsme maminkami, některé i babičkami. To, že pro své mrně chcete to nejlepší je pro nás více než pochopitelné. Můžete si být jistí, že u nás nic jiného, než to nejlepší, nenajdete. A za to vám ručíme! Váš tým Lali ví

Výroba na míru

Vyberte si materiál podle vašich představ, a dolaďte tak postýlku a pokojíček vašeho miminka k dokonalosti. Pokud zrovna není vaše vysněné zboží skladem, nezoufejte! Speciálně pro vás ho vyrobíme a ušijeme.

Přírodní materiály

Všechen materiál pečlivě vybíráme, zkoušíme jeho vlastnosti, to jak je příjemný pro jemnou pokožku miminka, jeho údržbu, což je důležité především pro nás maminky. Pak teprve vše nabídneme vám. Najdete u nás skvělý lehký mušelín, prodyšný len a kvalitní bavlnu od českých dodavatelů.

Doplňky pro miminka od Lali ví

Lali ví je malá rodinná firma se svou malou dílnou, kde vznikají všechny tyto ručně šité výrobky pro děti. Chceme to nejlepší pro maminky a jejich miminka. Naše doplňky pro miminka jsou nejen hezké na pohled, kvalitně zpracované, ale především maximálně praktické a příjemné a komfortní pro naše nejmenší. Spokojenost našich zákazníků a úsměv na tvářích dětí jsou pro nás tou největší odměnou.

Doplňky pro miminka od maminky maminkám

Sama jsem maminkou a tak vím, co je pro nás maminky, a pro naše miminka důležité. Při výběru materiálu a designu vycházím ze své zkušenosti a potřeb, které výrobky a doplňky pro miminka musí splňovat. Vybíráme pro vás ty nejpříjemnější materiály na dotek, a také praktické na údržbu. Předám vám své malé tajemství, a představím vám výrobky z materiálů, které se nemusí žehlit. Což je podle mě velká pomoc v začátcích, kdy se s miminkem seznamujeme a vše je nové. PS. Aby nám maminkám zbyl čas na chvilku s šálkem teplé kávy.Vaše Klára z Lali ví

S doplňky pro miminka jako ve snu

Dětskou postýlku s našimi doplňky pro miminka můžete doladit k dokonalosti a vytvořit tak vašemu děťátku jeho malé království. No není to sen? Příjemné prostředí postýlky, nebo dětského pokojíčku pro vaše dítko, kde se bude cítit skvěle celá vaše rodina. Miminka milují měkoučké a příjemné prostředí, jako u maminky v bříšku. A to mu naše výrobky a doplňky pro miminka mohou poskytnout. Zachumlejte své miminko do našich výrobků z nejjemnějších materiálu a nabídněte mu pocit bezpečí jako v bavlnce.